Info en verkoop: Infocentrum Paleiskwartier • Hugo de Grootlaan 82 • 5223 LC 's-Hertogenbosch. • Tel: 073-6124044 • E-mail: assistent@paleiskwartier.nl
1

 

De Livin'
Groundfloor75

Koopsom: € 199.500,- k.k. Oppervlakte: 75 m²

BROCHURE AANVRAGEN   •   TERUG
     
     
     
 

De Livin’
Hip, helemaal anders en ontworpen op basis van wensen van bewoners zelf. 

Micro-appartementen voor starters en happy singles wordt gerealiseerd in het hart van het Paleiskwartier.

De micro-appartementen zijn zo ingedeeld dat de ruimte optimaal benut wordt en je toch ook voldoende leefruimte hebt en ook heerlijk buiten kunt zitten.

Groundfloor75
* 4 appartementen van dit type
* begane grond appartement
* eigen entree
* 2 slaapkamers
* complete keuken met vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-magnetron. In maar liefst 25 kleuren mogelijk!
* tuin/terras ca.20 m² op het zuiden!
* berging in stallinggarage
* parkeerplaats à € 15.000,- mogelijk
* vloerverwarming 
* afgewerkte wanden
Kortom: zeer compleet uitgerust!!


Livin' at home
Livin’ wordt een van de spraakmakende woongebouwen in het Paleiskwartier, gerealiseerd in het hart van deze eigentijdse wijk. Qua uitstraling en karakter een ijzersterk boegbeeld van het nieuwe wonen. Livin’ is de optelsom van woonwensen, en de ultieme behoefte van bewoners zelf.

Good livin': Micro of Maxi?
Variatie in formaat, vierkante meters, ook dat is Livin’. Ben je starter op de woningmarkt, of is Livin’ de logische stap naar iets groters? Kies het appartement dat jou past, compact maar verrassend compleet, of royaler en minstens zo compleet en luxe. Dankzij een slimme, inventieve indeling wordt elke ruimte optimaal benut. Good Livin’ vraagt om leefruimte. Die krijg je, ook in de kleinere appartementen.

Ook dat is Livin'
Hoe leef je, waar voel je je thuis, wat is je smaak? Houd je van overzicht, rust en ruimte, of ben je romantisch, een tikje rommelig soms of juist klassiek? Of je nu alleen of samen woont, zorgeloos thuiskomen begint met een slim ingedeelde woning. Smart wonen doe je in een huis waarmee je vooruit kunt. Ook dat is Livin’. Op het moment dat je de sleutel ontvangt, is Livin’ woonklaar. Geen gedoe, geen voorbehoud, geen zorgen maar lekker thuiskomen.

Algemeen:

Oppervlakte: 75 m²
Buitenruimte: terras ca. 20 m²

Aantal slaapkamer(s): 2

Koopsom: €199.900,- vrij op naam
Start bouw: september 2014

www.de-livin.nl

 
Info en verkoop: Infocentrum Paleiskwartier • Hugo de Grootlaan 82 • 5223 LC 's-Hertogenbosch. • Tel: 073-6124044 • E-mail: assistent@paleiskwartier.nl